Cuines a Terrassa | Mobles de cuina a Terrassa | Cuines a Terrassa | Mobles de cuina a Terrassa

Cocinas Egara a Terrassa

Cuines | Banys | Dissenys a mida

cocinas a medida en Terrassa

Més de 20 anys oferint els millors mobles de cuina i bany

COCINAS EGARA és una empresa familiar, amb dues dècades d’experiència en el sector (es va fundar a 1994). Som un estudi especialitzat en el disseny, venda i col·locació de tot tipus de mobiliari de banys i cuines a Terrassa. A més, disposem d’una petita secció de mobles realitzats completament a mida.

L’objectiu principal, per al qual treballem dia a dia, no és un altre que la completa satisfacció dels nostres clients. Això ho aconseguim gràcies a un treball ben fet i a una atenció completament personalitzada. Escoltem les teves propostes i les tenim en compte a l’hora de dissenyar la teva cuina o bany. El nostre equip d’especialistes us assessorarà i guiarà durant tot el procés i us presentarà diversos dissenys perquè triïs el que millor s’adapti als teus gustos, preferències i pressupost.

cocinas a medida en Terrassa

El teu referent de qualitat, servei i professionalitat

Sens dubte alguna, la millor publicitat que hem tingut al llarg d’aquests vint anys d’activitat és el “boca oreja”, que ens ha permès muntar cuines a famílies senceres de la zona, des dels pares fins als fills, oncles, avis i veïns. Aquesta sintonia només s’aconsegueix amb un servei de qualitat, recolzat en les millors cases comercials del sector.

A COCINAS EGARA som especialistes en cuines, banys, mobles a mida i treballs en marbre, granit, Silestone i Dekton. Fem el disseny integral de la teva cuina o bany i et presentem un pressupost a mida, en funció de la distribució i acabats sol·licitats. A més, desenvolupem tot tipus de mobiliari a mida per a dormitoris, armaris, menjadors, etc.

Sol·licita pressupost sense compromís. Vine a visitar-nos

cocinas a medida en Terrassa