Cuines a mida a Terrassa | Mobles de cuina a mida a Terrassa | Cuines a Terrassa | Mobles de cuina a Terrassa

Cuines i banys a Terrassa

A COCINAS EGARA dissenyem la cuina dels teus somnis, funcional, elegant i amb un toc de distinció.

No t’oblidis de visitar la nostra àmplia exposició d’articles

Si estàs buscant un establiment que estigui especialitzat en el disseny de cuines a mida a Terrassa, has trobat el lloc idoni. Acudir a COCINAS EGARA és sinònim d’apostar per la qualitat, el disseny i l’avantguarda.

cocinas a medida en Terrassa

Una cosa està clara, a COCINAS EGARA t’oferim la millor relació qualitat-preu, gràcies a la sintonia que existeix entre la matèria primera i el servei d’atenció al client. Som fabricant i això ens permet optimitzar els costos al màxim, oferint al client un article d’elevada qualitat a preus realment ajustats.

Com ja he comentat, tot el mobiliari que oferim és de QUALITAT, ja que tenim molt en compte a tots els elements que componen el moble, així com els seus accessoris i ferramenta. A més, treballem amb les principals marques del sector, com Dekton, Silestone o Fornica, entre unes altres. Per suposat, també oferim la possibilitat d’adquirir els electrodomèstics que completaran la cuina i faran que gaudeixis de l’art de cuinar com mai abans ho havies fet.

De disseny, avantguardista o funcional, quina cuina prefereixes?

A COCINAS EGARA treballem per a tot tipus de clients i amb tot tipus de gustos, des dels quals aposten per una cuina clàssica però funcional fins als que prefereixen un disseny avantguardista, en perfecta sintonia amb la resta de la llar.

A la nostra botiga de mobles de cuina a mida a Terrassa ens esforcem permanentment en obtenir la satisfacció dels nostres clients i per aquesta raó comptem amb el segell distintiu que dóna ser una empresa amb més de 20 anys de bagatge professional.

Cocinas Egara en Terrassa
Cocinas Egara en Terrassa
Cocinas Egara en Terrassa